miercuri, 15 aprilie 2015

CADOURI OFERITE SALARIAŢILOR

În acest articol voi prezenta cum cadourile oferite salariaţilor cu o anumită ocazie pot deveni cheltuilei deductibile integral 

Conform prevederilor articolului 55, aliniatul 4 al Codului Fiscal actualizat în Legea 54 din 24 martie 2015, 

Cadourile oferite de angajatori în beneficiul copiilor minori ai angajaţilor cu ocazia Paştelui, zilei de 1 iunie, Crăciunului şi a sărbatorilor similare altor culte religioase, precum şi cadourile oferite angajatelor cu ocazia zilei de 8 martie sunt neimpozabile în cazul în care valoarea cadoului per salariat nu depăşeşte 150 ron. 

Acordarea cadourilor nu este obligatorie. În caz, că doriţi acordarea lor, şi prin urmare înregistrarea acestora ca şi o cheltuială deductibilă, trebuie întocmită o decizie internă în care se specifică acest fapt, respectiv după acordarea cadourilor, se intocmeşte şi un proces verbal pe care angajaţii trebuie să o semneze, atestând că au primit cadoul. 
FINANCIAR PRESS: OFERIM SERVICII DE CONSULTANTA / CONTABILITATE / SALARIZARE - RESURSE UMANE, CONSULTANTA IN VEDEREA CERTIFICARII UNUI SISTEM DE MANAGEMENT: AL CALITATII (ISO 9001), DE MEDIU (ISO 14001), AL SANATATII SI SECURITATII OCUPATIONALE (ISO 18001) PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE APASATI AICI.


S.A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu